Κατάλογος βιβλίων

Συμπληρωματικό Υλικό

Δωρεάν Υλικό

Developed by jtemplate


Πανελλήνιος διαγωνισμός μαθητικών ταινιών μικρού μήκους

Είναι ο πρώτος  Πανελλαδικός Διαγωνισμός μαθητικών ταινιών μικρού μήκους με θέμα την ίδια την ταυτότητα των εφήβων.
Κάθε μαθητική ομάδα, που θα πρέπει να απαρτίζεται από πέντε τουλάχιστον μαθητές, θα αποτυπώσει σε βίντεο ένα κομμάτι της καθημερινότητάς της. Αυτό που αναζητά ο Διαγωνισμός είναι η φρέσκια, ξεχωριστή, κριτική ματιά των νέων παιδιών στην καθημερινότητά τους και η ανάδειξη νέων ταλέντων.
Βίντεο πρωτότυπα, αστεία, σοβαρά, δημιουργικά, που θα καταγράψουν το  αποτύπωμα της σημερινής νέας γενιάς,  θα δώσουν μια αυθεντική εικόνα της σημερινής εποχής.  Αυτή θα αποτελέσει κομμάτι της μνήμης για τις μελλοντικές γενιές – μια και τα βίντεο αυτά θα είναι τα εκθέματα ενός εικονικού Βιντεομουσείου.

Τα βίντεο πρέπει να σταλούν μέχρι τις 28 Απριλίου στον ΚΑΡΠΟ (Κέντρο  Οπτικοακουστικής Εκπαίδευσης) διοργανωτή του Α ΄Πανελλήνιου  Διαγωνισμού, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και τη συνεργασία της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης.

Τα 10 καλύτερα βίντεο θα βραβευτούν, θα προβληθούν σε ειδική τελετή και στο δίκτυο της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης.
Περισσότερες πληροφορίες για τον Διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του ΚΑΡΠΟΥ, την ιστοσελίδα της Εκπαιδευτικής Tηλεόρασης (http://blogs.sch.gr/dertv/) και στα τηλέφωνα 210-6850445 και 697404003