Κατάλογος βιβλίων

Συμπληρωματικό Υλικό

Δωρεάν Υλικό

Developed by jtemplate


Πανελλήνιοι σχολικoί αγώνες ελληνορωμαϊκής - ελευθέρας πάλης

Η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων ( Κ.Ο.Ε.Σ.Α) ανακοίνωσε οτι προκηρύσσει τους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Ελληνορωμαϊκής – Ελευθέρας Πάλης μαθητών και μαθητριών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας  για το σχολικό έτος 2013-2014.  

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : 02/5/2014           
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Αναθέτει τη διοργάνωση των Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων Ελληνορωμαϊκής – Ελευθέρας Πάλης στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων ( Ο.Ε.Σ.Α. ) Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Καρδίτσας, σε συνεργασία με την  Ελληνική  Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης (Ε.Ο.Φ.Π.).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ  - ΕΠΑΛ
1. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν οι μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.), Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.), ή σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας του ΥΠΑΙΘ του οποίου ο τίτλος απόλυσης είναι ισότιμος με τον τίτλο του Γενικού Λυκείου.
2. Στους αγώνες μετέχουν  μαθητές και μαθήτριες  οι οποίοι  έχουν γεννηθεί τα έτη 1996, 97 και 98 εφόσον ο αριθμός των απουσιών τους δεν υπερβαίνει ( δικαιολογημένες και μη): 
α)  τις  114  για τα Ημερήσια Γενικά Λύκεια,
β)  τις  164  για τα ΕΠΑ.Λ. 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΣΤΟΥΣ  ΑΓΩΝΕΣ
Για τη συμμετοχή μαθητών-τριών θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ημέρα των αγώνων όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που προβλέπονται και τα οποία είναι :
1) Αθλητική μαθητική ταυτότητα ( υπόδειγμα 1 ), η οποία υπογράφεται και σφραγίζεται από το Δ/ντή του Σχολείου. Σε κάθε αθλητική μαθητική ταυτότητα πρέπει να αναφέρεται ο τίτλος του σχολείου. Στην ταυτότητα αυτή επικολλάται πρόσφατη φωτογραφία του/της μαθητή-τριας η οποία και σφραγίζεται από το Δ/ντή. 
α) Η Ιατρική βεβαίωση, είτε συμπληρώνεται στην αθλητική μαθητική ταυτότητα, είτε επισυνάπτεται σε αυτή και βεβαιώνει ότι ο μαθητής - αθλητής δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα υγείας που να μην του επιτρέπει να λάβει μέρος σε αγώνες (Όπως τροποποιήθηκε με την § 22 της 1755/Γ4/9-1-2006 Υπουργικής Απόφασης).Οι ιατρικές βεβαιώσεις πρέπει να έχουν πρωτότυπη σφραγίδα και υπογραφή Ιατρού και πρέπει να έχουν υποχρεωτικά ημερομηνία εξέτασης η οποία δεν θα υπερβαίνει το εξάμηνο από την ημέρα τέλεσης του αγώνα.
β) Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας του μαθητή-τριας και των δύο πλευρών της, θεωρημένη από το Δ/ντή του Σχολείου.
2) Κατάσταση συμμετοχής του Σχολείου ( Υπόδειγμα 2 ατομικά), υπογεγραμμένη από τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και το Δ/ντή, σφραγισμένη και με συμπληρωμένα τα ζητούμενα στοιχεία. Ο αριθμός απουσιών του μαθητή υπολογίζεται μέχρι και τρεις ( 3 ) εργάσιμες μέρες πριν τον αγώνα. 
3) Υπεύθυνη Δήλωση γονέα – κηδεμόνα (Υπόδειγμα 9)
4) Δελτίο αθλητή από την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης, (μπορεί να είναι και επικυρωμένο φωτοαντίγραφο  από Δημόσια υπηρεσία).  
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Ελληνορωμαϊκής – Ελευθέρας Πάλης Λυκείων σε μαθητές/τριες που δεν θα έχουν μαζί τους, την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων, τα παραπάνω πρωτότυπα  δικαιολογητικά συμμετοχής.

Κατάσταση Συμμετοχής ( Υπόδειγμα 4 & 4α )  αποστέλλεται από την οικεία Ομάδα Φυσικής Αγωγής και  αναγράφονται:
• Ονοματεπώνυμο μαθητή – τριας
• Όνομα πατέρα – μητέρας
• Έτος γέννησης
• Σχολείο πού φοιτά
• Αριθμός μητρώου μαθητή
• Τάξη
• Το ονοματεπώνυμο συνοδού δεν είναι απαραίτητο και καλύπτεται από το υπόδειγμα 9.
Οι καταστάσεις σφραγίζονται και υπογράφονται από την οικεία Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης. Οι Δηλώσεις Συμμετοχής ( Υποδείγματα 2,4,4α) θα υποβληθούν στην Ο.Ε.Σ.Α. Καρδίτσας  και στην Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης, για την κατάρτιση των καταλόγων συμμετοχής. Τις καταστάσεις ( 4 και 4α) δεν θα τις έχουν μαζί τους οι συμμετέχοντες. Οι πρωτότυπες καταστάσεις θα αποστέλλονται ταχυδρομικώς στη διοργανώτρια Ο.Ε.Σ.Α. Καρδίτσας.(Ταχ. Διεύθυνση: Ομάδα Φυσικής Αγωγής, Αθανασίου Διάκου 15, τ.κ. 43100, Καρδίτσα). 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ημερομηνία δήλωσης Έως Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 και στους δύο αποδέκτες παρακάτω: 
Μέσω των καταστάσεων συμμετοχής των Σχολείων (υπόδειγμα 2) και των Διευθύνσεων (υπόδειγμα 4α)
Το υπόδειγμα  4α  να αποσταλεί από την οικεία Ομάδα Φυσικής Αγωγής. 1) Στην Ο.Ε.Σ.Α Καρδίτσας 
Τηλ.επικ.:24410-80333,24410-80337,Fax :24410-80332 e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                   
2) Στην Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων  Πάλης 
Τηλ. επικ.:  210-3307176, Fax : 210-3307178, e-mail :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

 

Πηγή: http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=18616&spec=edu&type=1